A Review Of gömme rezervuar

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the very best YouTube encounter and our hottest characteristics. Find out more

This Site is utilizing a stability support to safeguard alone from on-line attacks. The action you merely performed activated the safety solution. There are various steps that might induce this block including submitting a specific term or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Rapid SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

VitrA, rezervuar iç takımı satın almayı planlayan gömme rezervuar servisi müşterilerine iki farklı su girişi seçeneğine sahip ürün sunar. Böylelikle kullanıcılara, sahip oldukları rezervuarın tasarım özelliklerine uygun olacak şekilde alttan ya da yandan su girişli modeller arasından seçim yapma olanağı sağlanır; hâlihazırda kullanılan ve memnun olunan rezervuarı tamamen değiştirme sorunu ortaya kalkar.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Gömme rezervuarlar, yer altına gömme rezervuar yerleştirilen su depolama alanlarıdır. Su gömme rezervuar servisi kaçırması da pek çOkay nedene bağlı olabilir. Yapılan yanlış montajlar, zeminin yapısı, su basıncı, hasar almış borular ve aşırı doluluk su kaçırmanın başlıca nedenleri arasındadır. Gömme rezervuarların montajı sırasında dikkatli olunması gömme rezervuar gerekir. Yanlış montaj ya da hatalı bağlantılar su sızıntılarına neden olabilir. Gömme rezervuarların altında yer alan zemin yapısı da son derece önemlidir.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine yardımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gömme rezervuar servisi gözlem yapabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the ideal YouTube expertise and our most up-to-date attributes. Learn more

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube expertise and our hottest attributes. Find out more

Report this wiki page